De voordeelpas van Taxi Berkhout

Met de voordeelpas van Taxi Berkhout betaalt u jaarlijks
€ 20,00 om een jaar lang voordelig van A naar B te worden gebracht. U heeft tot maar liefst 30% korting op de meterprijs. Voordeliger kan niet!
Klik hier voor meer informatie.Taxivervoer van Taxi Berkhout

U zoekt vervoer van en naar de luchthaven, ziekenhuis of een zakelijke rit? Taxi Berkhout voldoet optimaal aan de wensen en eisen van de klant.

Door jarenlange ervaring in het personenvervoer geeft Taxi Berkhout de kwaliteit die u van ons verwacht. Vakkundige en vriendelijke chauffeurs garanderen veiligheid, service en comfort waardoor u op tijd op de door u gewenste plaats aanwezig bent.

Het jonge wagenpark is uitgerust met een navigatiesysteem en een geavanceerd taximetersysteem. De centrale wordt bemand door ervaren specialisten en is tijdens openingstijden bereikbaar. Buiten de openingstijden zijn wij via e-mail bereikbaar en nemen wij desgewenst zo snel mogelijk contact met u op.

Taxi Berkhout kan tot maximaal 56 personen in één keer vervoeren. Ook als u onverwachts een taxi nodig heeft dan staan de chauffeurs van Taxi Berkhout graag voor u klaar. U belt en vervoer wordt onmiddellijk geregeld.