Uw werknemer en Taxi Berkhout

Lukt het uw werknemer niet om zelfstandig naar het werk te komen omdat hij of zij (tijdelijk) gehandicapt is? Taxi Berkhout zorgt ervoor dat de werknemer die minder mobiel is toch op tijd op het werk kan verschijnen. Dus ook voor een laag ziekteverzuim binnen uw bedrijf moet u bij Taxi Berkhout zijn!

Ziekenvervoer van Taxi Berkhout

Als u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut moet, dan kunt u bij Taxi Berkhout gebruik maken van het zittend ziekenvervoer.

Zittend ziekenvervoer wordt veelal door de zorgverzekeraar vergoed als u nierdialyses, chemotherapie of radiotherapie moet ondergaan. Ook als u visueel gehandicapt bent en u niet zonder een begeleider kunt reizen, of naar een dagbehandeling, fysiotherapie of zorgboerderij moet, zijn er veel mogelijkheden waardoor ziekenvervoer alsnog wordt vergoed.

Informeer bij uw zorgverzekeraar naar deze mogelijkheden. De zorgverzekeraar bepaalt welk soort vervoer u krijgt en of er begeleiding mee kan. Van uw zorgverzekeraar ontvangt u ook een machtiging die u kunt gebruiken bij het afrekenen en declareren van uw vervoer.

Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met Taxi Berkhout. Wij vertellen u graag hoe wij úw zorgen uit handen kunnen nemen.